Som agència d’assegurances vinculada i treballem amb les principals companyies asseguradores per proposar-te l’assegurança que més et convé, per a la llar, vehicles, vida, comerç, accidents, jubilacions, plans de pensions, etc.

 • Vehicles 

  Disposem dels millors preus amb les millors companyies del mercat assegurador, amb la finalitat de poder oferir la més variada oferta de combinacions asseguradores per a tot tipus de vehicles, tant per a particulars com per a industrials.

 • Per a la llar

  Ajustem el valor de la teva llar a les teves necessitats perquè l’habitatge no quedi desprotegit ni exposat a danys irreversibles.

 • Comunitats i edificis

  Oferim una pòlissa per a edificis i comunitats de propietaris amb múltiples cobertures davant els riscos més freqüents. Per ajustar-nos a les característiques constructives, d’antiguitat i estat de conservació, visitem l’immoble, el taxem i confeccionem una proposta personalitzada.

 • De lloguer

  Garantim el cobrament del teu lloguer oferint una assegurança que cobreix el pagament de les rendes, les despeses de reclamació i els possibles desperfectes per danys en l’habitatge.

 • Per a comerços

  Un establiment comercial pot ser objecte de múltiples situacions de risc. Per això, una pòlissa ben estructurada pot solucionar la viabilitat del teu negoci davant d’una situació imprevista: incendi, fum, robatori, responsabilitat civil, avaria de maquinària, pèrdua de beneficis, vidres, danys per aigua, robatori d’efectiu, transport de fondos, etc.

 • Vida

  Amb la contractació d’una assegurança de vida, podràs garantir el futur de la teva família en cas de mort o invalidesa per qualsevol causa (accident o malaltia).

 • Responsabilitat civil

  És un dels conceptes més amplis de l’àmbit assegurador ja que contempla les més variades situacions per les quals la teva empresa pot ser reclamada: danys ocasionats a tercers, a causa de la pròpia activitat, per reclamacions dels treballadors a la societat, per danys a causa dels treballs realitzats, pels danys ocasionats pel producte fabricat, etc.

 • Plans de jubilació

  Tal i com està evolucionant el sector financer i econòmic mundial és recomanable optar per un pla de pensions que garanteixi un ingrés addicional en el moment de la teva jubilació. Et recomanem la contractació dels plans de pensions garantits per tal de no tenir sorpreses i alhora poder-te beneficiar dels avantatges fiscals estipulats per aquest concepte.

arosa@tarinpuig.com

Ana Rosa Blanco

arosa@tarinpuig.com

Ana Rosa Blanco

arosa@tarinpuig.com

Ana Rosa Blanco

arosa@tarinpuig.com

Ana Rosa Blanco

arosa@tarinpuig.com

Ana Rosa Blanco

arosa@tarinpuig.com

Ana Rosa Blanco

LA VOSTRA TRANQUIL·LITAT ÉS EL NOSTRE COMPROMÍS

T’AJUDEM?