Tarin Puig, SL és una empresa familiar. Va obrir les seves portes a Begues l’any 1988 fruit de la iniciativa empresarial de Santiago Tarín Puig, oferint serveis comptables i fiscals a empreses i persones, administració de finques i assegurances.
L’any 1993 s’incorpora a l’empresa la Iolanda Tarín Puig, germana d’en Santi, com a Sòcia Directora, a qui ajudava Santiago Tarín Morte, pare d’ambdós, incorporat el 1990.
Tarín Puig, liderada per la Iolanda, ha anat creixent i ampliant l’oferta de serveis, incloent l’assessoria laboral i la gestió de propietat immobiliària, portada per Montse Tarín Puig, germana dels dos socis i que va obtenir la qualificació d’agència d’assegurances vinculada, representant a diverses companyies asseguradores.
Oferim altres serveis, legals, de protecció de riscos laborals, de gestió de permisos, de protecció de dades, a empreses i a persones, mitjançant la col·laboració de professionals i empreses amb gran reputació.
Tot i que les nostres oficines estan ubicades a Begues, actualment comptem amb clients d’arreu, tant a nivell nacional com internacional.

EQUIP

IOLANDA TARÍN PUIG

Sòcia Directora

MONTSERRAT TARÍN PUIG

Responsable Immobiliària

SANTIAGO TARÍN PUIG

Director General

ANNA ISABEL ROSA BLANCO

Responsable Assegurances

IRENE GUEVARA TARÍN

Responsable Comunicació

TERESA NIETO MORENO

Administració i Comptabilitat

“Ni trucades cares, ni llarges esperes, ni operadors anònims…vaig tenir una topada amb el cotxe i aquí al moment m´ho van sol.lucionar tot..”

M. Rubira - Client d´Assegurances

» Valoro moltíssim trobar una porta sempre oberta i l´atenció que rebo sempre que ho necessito. »

S. Román - Clients d´Administració de Finques.

» En un momento difícil es cuando valoras más que te traten bien. Aquí no sólo me han alquilado un piso, me han ayudado mucho. »

R. Pérez - Clients de Finques.

ÚLTIMES NOTÍCIES

CALENDARI FISCAL 2021

marzo 31st, 2021|0 Comments

20-01-2021  Fins al 20 de gener Renda i Societats IVA Impost sobre les Primes d'Assegurances Impostos Especials de Fabricació Impost [...]

PATROCINEM

BEGUES RUGBY CLUB

Som patrocinadors de l’equip de Rugby de Begues des dels seus inicis.

BASQUET BEGUES

En Santiago Tarín va ser un dels fundadors del Club de basquet de Begues. En som patrocinadors des de fa més de 30 anys.

CONFIEN EN NOSALTRES